DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Van Dam & Oosterbaan heeft een missie: maatschappelijke organisaties meer uit hun data laten halen! Wij streven naar een maatschappij waarin organisaties op een gestandaardiseerde datagedreven manier werken om maatschappelijke opgaven sneller, efficiënter, goedkoper en meer onderbouwd te kunnen oplossen. Dat is waar wij ons elke dag hard voor maken!
KidsKonnect Partners

Van Dam Oosterbaan - PowerBI

Grip en inzicht dankzij het kinderopvang dashboard

Wat wij doen

Het opleveren van periodieke financiële rapportages, het monitoren van de kindbezetting en het efficiënt inrichten van de personeelsplanning binnen de kinderopvang was nog nooit zo makkelijk. Van Dam & Oosterbaan biedt met het dashboard kinderopvang een complete oplossing voor alle vragen op het gebied van bedrijfsvoering.

 Maak informatie sneller en efficiënter inzichtelijk. Wat is het voordeel?
In het dashboard worden verschillende databronnen gecombineerd en overzichtelijk gepresenteerd. In één oogopslag heb je de belangrijkste informatie snel en efficiënt beschikbaar. Minder kwetsbaar en grip op de toekomst.
 
Dashboard kinderopvang  
Het dashboard kinderopvang van Van Dam & Oosterbaan biedt hiervoor een duurzame oplossing. Daarvoor hebben we standaard drie modules: financiën, bezetting en HR.  
Jouw organisatie bepaalt welke modules relevant zijn. Het dashboard biedt ruime mogelijkheden voor het toevoegen van maatwerk dat aansluit bij jouw informatiebehoefte.  

Meer weten?

Benieuwd naar wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email