DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenSoftware

Software voor de kinderopvang, gastouderopvang en basisonderwijs

KidsKonnect

Software

KidsKonnect is het volledig geïntegreerde softwarepakket voor de kinderopvang,  waarbij alle disciplines, portalen en apps met elkaar verbonden zijn. Wij zorgen ervoor dat informatie duidelijk en overzichtelijk beschikbaar is. Altijd op de juiste tijd, op de juiste plaats en alleen voor de juiste ogen. Dit zorgt ervoor dat er efficiënt gewerkt wordt en het helpt fouten voorkomen, waardoor de organisatie zich totaal kan richten op de kerntaak: De opvang en ontwikkeling van het kind.

Betrouwbare software voor kinderopvang, gastouderopvang en basisonderwijs

Onze software is klaar voor de toekomst! Met ons team zetten wij ons dagelijks in om de beste software te ontwikkelen die aansluit bij de markt en dus bij jou.

Maar KidsKonnect biedt meer dan alleen software. Naast het leveren van onze software bieden wij meer. Denk hierbij aan onder andere individuele begeleiding van onze consultants, klassikale en online trainingen en webinars aan om ervoor te zorgen dat jij onze software snel onder de knie hebt en daardoor de meeste waarde kunt creëren met onze software.

Onder de paraplu van KidsKonnect vallen verschillende labels, hiermee bieden wij voor iedere organisatie de juiste software. Wil je weten wat het beste bij jou past? Bekijk onze verschillende pakketten. Kom je er nog niet helemaal uit? Dan geven wij jou graag een passend advies. 
Van inschrijving tot planning. En van communicatie tot facturatie. De software van Flexkids ondersteunt alle processen in de kinderopvang. Zo beschik je over een sterke basis om efficiënt, transparant en doelgericht aan het werk te gaan. 
Inschrijven, digitaal ondertekenen, plannen, factureren, communiceren en innoveren. De Microsoft-applicaties van KidsVision ondersteunen alle processen in de kinderopvang. Met deze applicaties investeer je in stabiliteit, verhoog je de productiviteit en blijf je in ontwikkeling.

Of het nu gaat om foto’s, heen-en-weer-schriftjes, kostenoverzichten, aan- en afmeldingen of nieuwsberichten, Konnect is een uitgebreid oudercommunicatiepakket met alle functionaliteiten die je in de kinderopvang nodig hebt. 
Portabase neemt het lastige werk uit handen. Met behulp van software automatiseer je de processen die voor jouw organisatie belangrijk zijn. Zo ontstaat optimaal inzicht en kun je snel sturen op basis van actuele gegevens. 
DoenKids biedt ondersteuning en inspiratie bij het maken van ontwikkelingsgerichte activiteitenprogramma’s. Dé manier om aan te sluiten bij de kinderen op jouw locatie en grip te houden op kwaliteit. 
De ouderapp van KidsKonnect biedt een leuke extra: Van Madelief. Met deze fotomodule kunnen ouders met een druk op de knop een fotoboek laten maken van alle mooie momenten bij het kinderdagverblijf.
In de kinderopvang lijkt de lijst met taken soms eindeloos. En dan hebben we het nog niet eens over de belangrijkste taak: het creëren van een veilige plek waar kinderen zich thuis voelen. Met het complete softwarepakket van Deona kun je je daarop blijven focussen. 
Van medewerkers en besturen tot kinderen en hun ouders, Social Schools brengt ze allemaal bij elkaar in geavanceerde onderwijs-apps. Deze apps zijn gebruiksvriendelijk en effectief. Hierdoor vormen ze geen administratieve extra, maar een waardevolle aanvulling.  
Jouw data is de voeding om jouw organisatie tot bloei te laten komen. Door razendsnel te plannen, begroten en forecasten excelleer je in een handomdraai. Met gebruiksvriendelijke software die je verder helpt wanneer jij dat wilt. Hoogste tijd om te oogsten met CPMLive.

KidsKonnect biedt geïntegreerde software voor kinderopvang, gastouderopvang en basisonderwijs

KidsKonnect biedt geïntegreerde software voor kinderopvang, gastouderopvang en basisonderwijs

KidsKonnect is het volledig geïntegreerde softwarepakket voor de kinderopvang,  waarbij alle disciplines, portalen en apps met elkaar verbonden zijn. Wij zorgen ervoor dat informatie duidelijk en overzichtelijk beschikbaar is. 

Vragen?

Appen, bellen mailen of toch liever een afspraak inplannen? It’s your choice : )
Telefoon E-mail
Demo aanvragen

Heb je een vraag over onze software?

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen over onze software. 

Jullie hebben verschillende softwarepakketten. Hoe weet ik wat voor mij de juiste keuze is?
Onze experts zullen aan de hand van het stellen van vragen jou een advies geven, naar welk pakket jullie het beste kunnen kijken.

Wil je alle pakketten zien? Dat kan natuurlijk ook! Wij nemen uitgebreid de tijd om jou te helpen bij de beste keus voor jouw organisatie. 
Krijgen wij begeleiding als wij jullie software hebben aangeschaft?
Zeker! Wij hebben een deskundig team met consultants die jou stap voor stap helpen met de overstap naar onze software. 
Hebben jullie een projectmanager?
Ja, die ziet erop toe dat bijvoorbeeld de voortgang en ook budget bewaakt wordt. Onze projectmanager zal minimaal 2 wekelijks contact opnemen met de projectleider van de klant.
Wij kiezen voor jullie software. Hoe lang duurt de implementatie?
Dit is afhankelijk van de gekozen modules. Om kindplanning te implementeren kost het 3 maanden. Kies je daarnaast ook voor personeelsplanning en bijvoorbeeld financieel zal de totale duur oplopen tot 5 à 6 maanden. Als je alleen een extra module binnen Konnect wilt implementeren is dit binnen een aantal dagen geregeld. 
Wat doet de koppeling tussen DoenKids en Konnect?
Vanuit DoenKids kunnen programma’s aangevinkt worden die vervolgens gepubliceerd worden in de agenda van ouders. Indien je gebruik maakt van een KVS methode in Konnect kun je suggesties van activiteiten krijgen bij de verschillende observatiepunten.

Indien er gebruik wordt gemaakt van een eigen methode (zelf ingericht) dan is er geen koppeling mogelijk met de activiteiten van DoenKids.
Kan het Kindvolgsysteem ook gekoppeld worden aan bijvoorbeeld Flexkids of KidsVision?
Ja dat kan, als je gebruik maakt van Konnect. Konnect is direct te koppelen aan Flexkids of KidsVision. 
Ik ben op zoek naar een pakket dat mij bedrijfseconomisch inzicht geeft en waarmee ik kan sturen op KPI's. Is dit mogelijk binnen jullie software?
Goed nieuws! Al onze pakketten zijn hier uitermate geschikt voor. Door de totale integratie van alle modules kun je sturen op de voor jouw belangrijkste KPI's, waarmee je rendement verbetert. 
Ik wil graag gemakkelijk met ouders communiceren. Hebben jullie hier een oplossing voor?
Jazeker! Met Konnect kun je heel gemakkelijk nieuwsbrieven, foto's en video's maken en versturen. Toestemmingen kunnen via de app ingericht worden en hiermee zijn papieren versies verleden tijd. Zelf is het mogelijk om de observaties van kinderen te delen middels één druk op de knop met de ouders.
Websites
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Gastouderbureau software
Management informatie
OuderApp
Groepsportaal
Kindvolgsysteem
PortaPay
Automatisch goedkeuren
CRM
Salesfunnel
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Locatieportaal
Managementinformatie
Financiële administratie
Video module
Fotoboekmodule
Digitaal ondertekenen
Boekhoudpakket
Workflow management
Facilitair beheer
Paco is er voor jou!
Websites
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Gastouderbureau software
Management informatie
OuderApp
Groepsportaal
Kindvolgsysteem
PortaPay
Automatisch goedkeuren
CRM
Salesfunnel
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Locatieportaal
Managementinformatie
Financiële administratie
Video module
Fotoboekmodule
Digitaal ondertekenen
Boekhoudpakket
Workflow management
Facilitair beheer
Paco is er voor jou!