DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Request demoPartners
EasySecure International, founded in 2005, is a specialist in access control, time registration, attendance registration, project registration and visitor registration.
KidsKonnect Partners

Easysecure

With our solutions you can choose from intelligent card readers, finger scans, facial recognition, code panels, wireless cylinders and wireless door fittings. Registration is possible with mobile phone, card, tag, code, finger and/or face.

Toegangscontrole, tijdregistratie en aanwezigheid voor kinderdagverblijven
Toegangscontrole is een belangrijk aspect omdat de veiligheid van kinderen van groot belang is.

Met een efficiënt geregeld toegangscontrolesysteem kunnen kinderdagverblijven effectief regelen en controleren wie hun terrein betreedt of verlaat. Dit voorkomt dat onbevoegde personen toegang krijgen tot het terrein. Dit vermindert het risico op potentiële bedreigingen zoals vreemden, indringers of mensen met kwade bedoelingen die het terrein betreden.
 
Met toegangscontrole kunnen kleuterscholen ook een veilige omgeving creëren voor kinderen, personeel en ouders, wat een gevoel van vertrouwen en gemoedsrust geeft. Met slechts een paar klikken kan een nieuwe medewerker, leverancier of kind aan het systeem toegevoegd worden. Door de kaart, tag of mobiele telefoon, kunnen ze de toegangscontrole gebruiken en kunnen medewerkers werktijden registreren. Op elk moment is er inzicht in de aanwezigheid en de toegangscontrole.

Door de toegang te beperken tot specifieke personen en functies zoals kaarten en biometrische identificatie te introduceren, kunnen kinderdagverblijven hun faciliteiten effectief controleren en beheren en het welzijn en de veiligheid van de kinderen garanderen.

Geïntegreerde oplossingen
EasySecure kiest bewust voor integratie en zorgt voor de ideale samenstelling. Het gaat namelijk om de beste oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uw type organisatie. De integratiemogelijkheden resulteren in één op elkaar afgestemde oplossing.

Wij koppelen onze cloud software met KidsKonnect. Dit maakt het voor kinderdagverblijven eenvoudig om hun faciliteiten te beheren.

De daar opgeslagen gegevens worden uitgewisseld via de integratie, waarmee we ouders en personeel de juiste toegangsrechten tot de betreffende gebouwen kunnen geven. Je hoeft alleen maar een mobiele toegangskaart te sturen of de ouders een fysieke kaart te geven.

De software is naadloos geïntegreerd met softwarepakketten voor de planning en salarisadministratie van uw medewerkers. Nieuwe werknemers worden automatisch overgezet naar het EasySecure Cloud Platform. Er is geen dubbele gegevensinvoer.

Medewerkers krijgen automatisch toegang tot de benodigde deuren en de geregistreerde werktijden worden direct doorgestuurd naar het planningspakket voor verdere verwerking en betaling.

Verlaat een medewerker het bedrijf of is er een wijziging in een kind? Deze gegevens worden automatisch doorgestuurd naar het cloud platform.

Toegangscontrole  
De optimale benadering van toegangscontrole is een synergetische mix van verschillende componenten. Onze cloud-gebaseerde software biedt een breed scala aan opties, waaronder draadloze cilinders, deurklinken, lockers, kaartlezers, kentekenregistratie, vingerscans en gezichtsherkenning.

Inschrijven kan eenvoudig via mobiele telefoons, kaarten, tags, gezicht, vingers, kenteken en/of codes. De software biedt uitgebreide overzichten waarmee snel kan worden vastgesteld wie toegang heeft tot bepaalde deuren. Beheerders kunnen indien nodig snel toegang verlenen of weigeren. Het systeem onderscheidt zich door zijn opmerkelijke flexibiliteit en zorgt voor moeiteloos en efficiënt gebruik.

Ben je te laat vandaag? Geen probleem, want ouders kunnen hun kinderen gemakkelijk naar de kleuterschool brengen, zelfs na de reguliere inlevertijd. Met de toegekende toegangsrechten kun je gemakkelijk de aangewezen faciliteiten betreden.

Aanwezigheid
Presentielijsten zijn voor veel organisaties een wettelijke vereiste. In geval van nood willen ze met één druk op de knop zien welke kinderen en medewerkers in het gebouw aanwezig zijn. Het aanwezigheidsoverzicht is direct toegankelijk via PC, tablet of telefoon.

Naast aanwezigheid kan EasySecure de schermen ook voorzien van informatie zoals welke BHV leden aanwezig zijn.
 
Meerdere locaties
Door gebruik te maken van de EasySecure Cloud software heeft u inzicht in toegangscontrole, tijdregistratie en aanwezigheid op alle locaties. Indien gewenst kan de locatiemanager alleen zijn eigen locatie beheren en kan bijvoorbeeld de HR-afdeling alleen de tijd- en aanwezigheidsgegevens inzien. De software is volledig rol gebaseerd.

De voordelen op een rij:
 • Flexibele registratie voor kinderen (ouders) en werknemers
 • Eenvoudig beheer in de cloud
 • Eenvoudig beheer op meerdere locaties
 • Integratie met administratie
 • Integratie met planning en salarisadministratie
 • Geen gedoe met sleutels
 • Meer veiligheid en overzicht
 • Meer controle en lagere kosten
 • Realtime informatie
 • Minder administratief werk
 • Draadloze toegangscontrole, registraties en biometrie.

Know more?

Benieuwd naar wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Send an email