NL EN
Demo aanvragenHome

Uitlegvideo Konnect voor ouders

De zomer is voorbij en alle scholen zijn weer begonnen. Dit betekent voor ouders weer een omschakeling naar het ‘normale’ leven en missen zij weer ontwikkelingen van hun kinderen als zij op kinderdagverblijf, bij de gastouder of op de buitenschoolse opvang zitten.

Daarom zijn Peter Baars en Marc Kuijer, oprichters van Konnect en beide vaders, ruim 10 jaar geleden gestart met het bouwen van een OuderApp. Gestart op een zolderkamer met mooie ambities en plannen, is de OuderApp uitgegroeid tot de meest uitgebreide van Europa. Dit betekent dat er veel mogelijk is met de app en de ouders nauw betrokken blijven bij de belevenissen van hun kind op het kinderdagverblijf, bij de gastouder of op de buitenschoolse opvang. Ook levert dit natuurlijk vragen op van ouders bij jullie organisatie. Om deze zoveel mogelijk te voorkomen hebben wij een video gemaakt die onze OuderApp uitlegt en laat zien wat er mogelijk is. Het enige dat je hoeft te doen, is deze video te delen met ouders via de nieuwsbrief, bericht of in de videomodule van Konnect. 

Demo

Benieuwd wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website