DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenActueel

Bert aan het woord

Gepubliceerd op: 8 jun 2023

KidsKonnectors: De experts achter de software 

Wij doen er elke dag alles aan om onze software voor jou en je organisatie perfect te laten werken. Met zo’n 163 experts om precies te zijn. Allemaal kleine schakels, die samen een groot geheel vormen: de power en expertise van KidsKonnect. Weten wat al die schakels precies doen? In deze blogreeks leer je de mensen achter onze software beter kennen. 
                        “Ik vind het fijn om het werk voor andere mensen eenvoudiger te maken”

KidsKonnector Bert Venekamp

Naam: Bert Venekamp
Leeftijd: 55 jaar
Functie: Product Manager
Is goed in: De vertaling van de klantbehoefte naar een oplossing

Hij verkocht zijn aandelen KidsVision aan KidsKonnect en is nu met veel plezier onderdeel van het grote geheel. Als senior kan Bert Venekamp zijn nieuwe, jongere, collega’s wat leren vanuit de praktijk, maar nog leuker vindt hij wat hij andersom van hen leert. Het gevoel dat hij gebruikers echt helpt en ze inzichten geeft die ze eerst niet hadden, geeft hem nog iedere dag energie.

Leren van elkaar

“Kijk, als het niet leuk meer is stop ik ermee, maar ik krijg nog zoveel energie van het verzinnen van oplossingen met de groep mensen waar we nu mee werken. Er zijn nu een heleboel leuke jonge nieuwe mensen om me heen, maar we zitten allemaal op hetzelfde golflengte. Het gaat om ieders inbreng en ideeën en ze brengen echt nieuwe dingen. Hoe ga je om met je ontwerpproces, welke technieken gebruik je, hoe doe je het roadmap-beheer? Dat deed ik in het verleden allemaal wel in het klein, maar nu is dat allemaal veel groter geworden. En dat wordt nu structureel en inzichtelijk aangepakt, heerlijk.”

Dagelijkse puzzel

“Ik werk voor de afdeling centraal kantoordomein van kinderopvangorganisaties. Daar zitten mensen die administratieve taken hebben. Denk aan het proces van verlof aanvragen en de personeelsplanning. Hoe maak je die? Werk je elke maandag? Of kijk je naar de behoefte, gebaseerd op kindaantallen? Als je zoveel kinderen hebt in die en die leeftijd, heb je zoveel PM’ers nodig. We kijken nu hoe we personeelsschaarste kunnen oplossen door medewerkers niet een vaste dag te laten werken, maar op inschrijving. Maar daar zitten allerlei voorwaarden aan vast: zo geldt er een vast gezichtencriterium en je wilt bijvoorbeeld niet met je eigen kind op de groep werken. Dat zijn de uitdagingen. Uiteindelijk gaat het om het helpen van mensen met het inkleuren van hun dagelijkse puzzel. Als dat met onze software snel, efficiënt en overzichtelijk gedaan kan worden, word ik daar heel blij van.”

1 superlabel

“Waar we over 5 jaar staan? We hebben nu heel veel verschillende labels en disciplines samengevoegd, die hetzelfde doen. Over 5 jaar zijn we 1 superlabel, waar het beste van alle labels inzit. En waarbij we met een heel soepel overgangsbeleid alle klanten aan de hand hebben meegenomen om tot die nieuwe omgeving te komen. Het is net als met iOS. Als je nu je iPhone opent, zie je nog steeds tegels en iconen, maar die zien er toch anders uit dan 5 jaar geleden. Tegen die tijd staat alles (kindplanning, facturatie, contracten maken, oudercommunicatie, personeelsplanning en urenregistratie) op 1 framework en in 1 beheeromgeving., Kortom: we zijn druk bezig om the best of all worlds samen te voegen tot 1 nieuwe oplossing.”

Samenbrengen

“Ik vind het fijn om het werk voor andere mensen echt eenvoudiger te maken en ze meer overzicht te geven. Daardoor wordt hun werk ook leuker. Het leven is kort, er moet veel gewerkt worden, dus dan is het wel zo prettig als dat ook leuk is. We stroomlijnen het traject en ondersteunen medewerkers in hun procesflow. We hebben samen zoveel kennis in huis en ik geniet van de co-creatiesessies met klanten om tot de beste oplossingen te komen. Het mooiste vind ik het samenbrengen van alle belanghebbenden en daar kunnen we als KidsKonnect echt heel krachtig in zijn.”
Websites
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Gastouderbureau software
Management informatie
OuderApp
Groepsportaal
Kindvolgsysteem
PortaPay
Automatisch goedkeuren
CRM
Salesfunnel
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Locatieportaal
Managementinformatie
Financiële administratie
Video module
Fotoboekmodule
Digitaal ondertekenen
Boekhoudpakket
Workflow management
Facilitair beheer
Paco is er voor jou!
Websites
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Gastouderbureau software
Management informatie
OuderApp
Groepsportaal
Kindvolgsysteem
PortaPay
Automatisch goedkeuren
CRM
Salesfunnel
Kindplanning
Personeelsplanning
Medewerkersportaal
Locatieportaal
Managementinformatie
Financiële administratie
Video module
Fotoboekmodule
Digitaal ondertekenen
Boekhoudpakket
Workflow management
Facilitair beheer
Paco is er voor jou!

Vragen?

Appen, bellen mailen of toch liever een afspraak inplannen? It’s your choice : )
Telefoon E-mail
Demo aanvragen