DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
NL EN
Demo aanvragenPartners
Zorgeloos en altijd beschikking over de nieuwste iPad op jouw groep zonder hoge investeringskosten
KidsKonnect Partners

de Rolf groep

Een goed werkende iPad!

Een goed werkende iPad! Dat is toch wat je wilt? Als pedagogisch medewerker of leerkracht wil je zorgeloos je werk kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van foto's, het bijhouden van de leerlijnen van de kinderen of aan het dagelijkse contact met ouders via de OuderApp. Gewoon optimaal werken zonder haperingen op de nieuwste iPad. Daar helpen we je mee.
 
Waarom de Rolf groep?

De Rolf groep is totaalleverancier voor kinderopvang en het onderwijs en is Apple Authorized Education Specialist. Met onze Apple en ICT expertise en sterke hart voor leren zorgen wij ervoor dat je de beste Apple tools in handen krijgt. Zo haal je het optimale uit jezelf en de kinderen op jouw groep.
 
Bekijk het iPad aanbod speciaal voor jou

Zijn de iPads op jouw locatie nog up-to-date? Wil je de iPads op jouw locatie vernieuwen of ben je toe aan uitbreiding? Als jij werkt met de oplossingen van KidsKonnect of van haar partners kun je gebruik maken van het speciale iPad aanbod van de Rolf groep. Dit aanbod bestaat uit iPad bundels met alles wat je nodig hebt voor een laag vast maandbedrag, compleet voorzien van onderhoud en verzekeringen.

Nieuwsgierig naar het aanbod? 

de Rolf groep en KidsKonnect

Paul van Vliet van de Rolf groep vertelt jou in deze video wat de waarde is van de samenwerking met KidsKonnect. Wil jij hier meer over weten?Bekijk de video

Meer weten?

Benieuwd naar wat KidsKonnect voor je kan betekenen? Stuur ons dan een mailtje dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.
Stuur een email